Białe

Specjalności Ż

Białe

Specjalności Ż

Żywieckie Białe doskonale gasi pragnienie. Białe wyróżnia rześki smak, który zawdzięcza łagodnej goryczce i nucie kolendry.

Optymalna temp. serwowania 4 - 6 °C

Charakterystyka:

Piwo pszeniczne, pasteryzowane, ekstrakt 11,6% wag.
Mętność i osad są naturalnymi cechami produktu.

4,9% alkoholu

Składniki:

woda, słód pszeniczny, słód jęczmienny, aromat naturalny, chmiel i ekstrakt z chmielu, kolendra.

Wartości odżywcze w 100 ml produktu :
Wartość energetyczna kj Wartość energetyczna kcal Tłuszcz W tym kwasy tłuszczowe nasycone Węglowodany W tym cukry Białko Sól g
186 44 0 0 3,7 1 0 <0,01

Lista Lokalizacji

Znajdź miejsce, w którym napijesz się Ciemnego Ż.